Kredittkort
Kredittkort

Kan man spare penger ved å bruke et kredittkort? For mange vil dette kanskje høres for godt ut til å være sant, men sannheten er at man i 2015 absolutt kan tjene noen slanter på å pensjonere bankkortet. Her viser vi deg de beste kredittkortene i 2015 for deg som vil spare penger når du handler.

365Privat MasterCard

Det første kredittkortet vi skal nevne er et kort som faktisk ikke har «ekte» cashback. 365Privat MasterCard gir deg nemlig cashback i en utvalgt bransje, og ikke uansett hva du handler. Men denne bonusen – som de fleste velger innenfor drivstoff – er såpass god at den er verdt å nevne. Du tjener nemlig 3,65% på hver liter bensin eller diesel du tanker!

Shell MasterCard

Kredittkortet fra Shell er ikke bare et godt kort for de som fyller tanken hos den nevnte kjeden, men også for alle andre. Her får du nemlig 1% bonus på alt du handler, uansett hvilken bransje det er i. I tillegg får du spesielle tilbud hos Shell-kjeden, og sparer blant annet 40 øre/literen på bensin.

Flexi Visa

Et alternativ til Shell MasterCard, er Flexi Visa fra Santander. Også dette kredittkortet gir deg rabatter på kjøp av bensin, men er ikke begrenset til en spesiell bensinkjede. Her får du hele 4% rabatt per liter. Dette gjør at man kan spare meget mye penger i løpet av et år med kjøring. Med dette kortet er du også med på Santanders CashBack-program.