Kredittkort
Kredittkort

De mange gode forsettene som følger med det nye året kan hjelpes frem lettere hvis du tar en titt på alle fordelene som du kan få hvis du begynner å bruke et kredittkort til å gjøre dine vanlige innkjøp. Ikke bare får du låne penger gratis i over en måned, men du får også rabatter på kjøp, gratis forsikringspakker og mange andre fordeler, alt avhengig av hvilket kredittkort du velger.

Ulemper ved kredittkort

Der er fortsatt noen ulemper i forbindelse med kredittkort. Tar du hensyn til disse er det ikke noe problem, og du kommer til både å spare penger og bry. Bankkort er overlegne på en enkelt ting. Hvis du trenger kontanter er de veldig greie å ha. Det koster nemlig å ta ut penger direkte med kredittkort. Gjerne kommer det gebyrer på hvert uttak. Samtidig begynner renten å gå i det øyeblikket pengene er tatt ut. Skal du derimot handle på nettet, eller betale for deg i butikken, så er kredittkort det bedre valget.

De store fordelene med kredittkort

Det finnes mange fordeler med kredittkort. På netthandel så vil noen av kortene gi deg opptil 25% rabatt på utvalgte varer. I det daglige vil du kunne få rabatter på handle på dagligvarer, bensin, klær eller andre ting. Mange kort gir deg også rabatter på reise og hotellopphold, og de kommer gjerne med en gratis reiseforsikring som forutsetter at reisen er betalt med kredittkortet. Du kan se på de forskjellige beskrivelsene som vi har av de beste kort på markedet for flere detaljer.