Kredittkort
Kredittkort

Benytter en kredittkort, som betalingsmiddel, ofte bør en absolutt ha et kort som også sparer deg for penger. Å få rabatter rundt omkring er gunstig, og dermed vil ikke kort kun bli en eventuell utgiftspost. Det er mange kort som er gode, men re:member er absolutt en av våre favoritter.

re:memeber

Kjente EnterCard står bak dette kortet, i samarbeid med SwedBank og Barclays Bank (som er de faktiske eierne av EnterCard). Kortet er tilgjengelig i alle de skandinaviske landene (Norge, Sverige og Danmark). Da kortet favner bredt kan de også gi gode betingelser. Kredittgrensen er helt opp til kr 150 000, og en har 52 rentefrie dager. Det en bør være oppmerksom på er at om ikke all benyttet kreditt betales innen denne perioden vil rentene løpe fra første dag du benyttet av kreditten. Effektiv rente ligger på 25,40% om en betaler ned kreditten jevnt. re:members kredittkort kommer i tre varianter, black, blue og silver.

Fordelspakken

Bruker du dette kortet (se andre her) til betaling vil du spare penger mange steder. Fordelspakken inneholder gode rabatter, og det er 200 nettbutikker knyttet opp til dette kortet. Her kan du enkelte steder få helt opp i 25% rabatt, og det kan i mange tilfeller bety mye penger. Samtidig får man gode rabatter på både kjente, og kanskje mindre kjente restauranter. Kjente Bølgen & Moi er en av de kjente restaurantene. Selvfølgelig har et kort som dette også gratis reise – og avbestillingsforsikring innebygget, bare husk at minst 50% av reisen må betales med kortet. På kortselskapets hjemmeside finner du til enhver tid oppdatert informasjon om fordelspakken og andre tilbud. Kanskje ikke rart vi anser dette som det beste fordelsprogrammet i et kredittkort?