Flexi Visa kredittkort
Flexi Visa kredittkort

De fleste kredittkort lokker kundene til seg med tilbud om fordeler og rabatter (les mer på Dinside.no). Flexi Visa er muligens det beste kredittkortet på markedet i 2016, når det gjelder akkurat dette. Få kort kan måle seg når det gjelder fordeler, og et av de få som nærmer seg er 365Privat MasterCard. Med en Cash-Back på hele 4% er Flexi Visa likevel bedre på dette punktet. Hver måned kan du velge en bransje hvor du får tilbake 4% på kjøpesummen når månedens regning gjøres opp. Om det er på tide å fornye garderoben kan du for eksempel velge klær.

Flexi Visa er best på billig bensin

Et annet godt tips er å bruke kortet til å handle på bensinstasjonene. Helt uavhengig av hvilken kjede du går til blir drivstoffet hele 4% billigere. Hvor mye du kan får igjen hver måned er likevel begrenset. Om målet er å maksimere hvor mye Cash-Back du får, og å kjøre mye, er det mulig å kombinere inn et annet kort som er bra på drivstoff, som 365Privat MasterCard.

Kredittkort fra Flexi Visa har noen sider man skal passe seg for

Betaler man regningen sin i tide har man lite å frykte. Den rentefrie perioden er på hele 50 dager, og man kan enkelt bruke denne for å ha et rentefritt lån over kort tid. Som med andre kredittkort er det ikke lurt å bruke kortet til å ta ut kontanter. Da betaler man nemlig rente fra dagen pengene ble tatt ut. Den er på hele 25,33%. Vårt råd er å alltid bruke kortene til det de er gode på, og der er Flexi Visa beste kredittkort for Cash-Back.