Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Vi kjenner alle til at et kredittkort betyr at en man betaler med «lånte penger». Dagens kredittkort er ofte mye mer enn det. I kortet får man nå utallige fordelspakker. Det vil si at om du har et godt kort vil du i tillegg til kreditten ha rabatter av forskjellige slag. Rabattene slår inn hver gang noe betales med kortet.

Forskjellige rabatter i et kredittkort

Noen år tilbake var det utenkelig at en kunne spare på å benytte et kredittkort til betaling. I dag er det virkelighet! De forskjellige kredittkortselskapene tilbyr rabatter av forskjellig slag. Noen gir en viss prosent avslag, som trekkes fra den månedlige regningen på kortet. Andre gir poeng, som for eksempel Cash-point, som gir uttelling ofte i form av penger. Et godt eksempel på kort med gode rabatter er re:member. Benytter man seg av fordelsprogrammet deres har man opp mot 25% rabatt i hele 200 butikker på nett. SAS EuroBonus Premium Card gir deg poeng ved kjøp av reiser. Poengene kan benyttes til en ny reise – til rimelig pris eller gratis!

Gode fordelspakker i Gebyrfri Visa fra Santander

Et kort med en god fordelspakke er å foretrekke, for de som benytter kredittkort hyppig. Har du da et kort som gir forskjellige typer rabatter vil du over tid kunne spare en god slump penger. Et slikt kort er Gebyrfri Visa, fra Santander. Dette er et frittstående kort, og man har tilgang til alle Santanders fordeler på nett, det såkalte «kickback» fordelsprogrammet. Hele 200 nettsteder gir deg da gode rabatter, som f.eks. Apple, Zalando og hotels.com. I tillegg er opptil 4 personer dekket av reise- og avbestillingsforsikringen i kortet. Vær obs på at minimum 50% av reisen da må være betalt med kortet. Nevnte vi at kortet er gebyrfritt?