Kredittkort
Kredittkort

De fleste store tilbyderne av kredittkort har også diverse løsninger som presenteres for å friste potensielle kunder, og for å friste kunder til å bruke kortet så mye som mulig. Om man finner et kort som har bonusordninger som passer til ens livsførsel, kan man i løpet av et år spare mange penger, på alle de forskjellige innkjøpene som er blitt gjort. Enten fordi man får en bonus av kredittkortselskapet, eller fordi mange utsalgssteder gir rabatter. Med kort som Gebyrfri Visa fra Santander Bank, kan man for eksempel få rabatter på inntil 25%, selv om systemet er noe som man må sette seg ekstra inn i.

Mange av de beste kredittkortene som vi anbefaler gir store bonuser

Kredittkort som Flexi Visa eller 365Direkte MasterCard, gir store rabatter på kjøp, på henholdsvis 3,65% innen drivstoff og tøy, mens Flexi Visa gir en bonus på 4% innen en selvvalgt bransjekategori. Andre kort, som yA Kredittkort eller VIP Credit Card lar deg velge nye bransjekategorier hver måned. I mars 2016 kunne man blant annet velge mellom 4% på dagligvarer eller 5% på tøy.

Kredittkort gir ikke penger ut av løse luften

I økonomier som er dominert av kredittkort har det blitt slik at butikken som ønsker å ta imot kort, baker inn de avgiftene som de betaler til kredittkortselskapene i varenes utsalgspris. Slik betaler alle konsumenter for at mange kunder bruker et kredittkort. Er man smart så skaffer man seg derfor et kort som passer til ens livsførsel. Med kortene fra yA Bank kan man hvis man bruker kortet riktig få tilbake opptil kr 25 000 per år, noe som er en betraktelig bonus.

Les: Derfor bør du bruke kredittkort.