re:member kredittkort
re:member kredittkort

Kredittkort i dag bør absolutt også gi brukerne noen fordeler, utenom kreditten i seg selv. Leter du etter gode kort vil du finne flere av dem, og du blir tilbudt både rabatter på drivstoff og annet. Her hos oss syns i et godt kort skal ha et bredt spekter av fordeler. Derfor tar vi sjansen og kårer re:member til en av vinnerne i 2015.

re:memeber

Først og fremst er re:memeber et kredittkort med gode betingelser. Bak dette kortet står mer kjente EnterCard Norge, som er største selskap av dette slaget i landet. Kredittgrensen oppad på kortet er kr 150 000, og det er 52 rentefrie dager før renten begynner å løpe. Du kan velge mellom kort med årsavgift, eller med årsavgift. Forskjellen på disse er rentesatsen, som er 25,4% på kort uten årsavgift og 21,5% med årsavgift (benyttet kreditt kr 15 000). I tillegg vil re:member tilby deg det kortet som passer best for deg av de tre forskjellige de har. Dette avgjøres etter at selskapet har vurdert din økonomiske situasjon.

Fordelspakken

Vi har latt oss imponere over fordelspakken til re:member, og dette er grunnen til at vi finner dette kortet som en vinner. Her kan man spare en god slump penger om man handler varer/tjenester de riktige stedene. På nett vil du finne 200 nettbutikker som samarbeider med selskapet, og gir deg opptil 25% rabatt. En rekke restauranter gir deg rabatter, og det samme gjelder leiebil. Betaler du en reise med kortet har du selvsagt også gratis reise – og avbestillingsforsikring. Når vi nevner reise; bestill turen hos et samarbeidende selskap, som Expedia, og turen blir billigere. Vi knne ramset opp atskillig flere steder du kan få rabatter, men er du bruker av kortet vil vi heller anbefale deg å følge med på re:member award siden. Er du ikke bruker av kortet – sjekk det ut.