Kredittkort
Kredittkort

Det virker kanskje som løgn å si at en kan spare penger på å benytte kredittkort, men det er det faktisk ikke. Å handle på kreditt i dag er ikke som tidligere da en kun fikk merkostnader. Dagens kort har ofte gode fordelsprogram og disse gir gode rabatter for kundene. Bruker man kortet smart er det å ha et kort en «vinn-vinn-situasjon».

Kredittkort sparer penger for deg

La oss si du har et kredittkort med en rente på rundt 15%, og 45 dager rentefri periode. I dette kortet er det også reiseforsikring og rabatt hos nettbutikker. Du finner en vare, for eksempel hos Apple, betaler med kortet og oppnår 10% rabatt. Koster varen da kr 2 000 så har du spart kr 200. Tenker man slik er det gode penger om man er ivrig nettshopper. Bank Norwegian gir deg et kort som er bra på dette området. I tillegg til å gi mange gode rabatter og andre fordeler, er dette kortet gebyrfritt! Betal kreditten innen rentefri periode og du kan spare mye!

Rabatter i form av poeng

Rabatter trenger ikke være i rene penger. Det kan også være i poeng. Altså at for hvert kjøp en betaler med kredittkortet gir poeng som kan samles opp. Pengene kan deretter enten benyttes til kjøp, eller tas i kontanter. Tar en poengene i penger kalles dette ofte cashback. 365Privat er en av de som benytter dette systemet. Andre typer poeng finner vi hos Bank Norwegian. Der samler man opp poeng ved kjøp av reise. Disse poengene benyttes senere til kjøp av rabaterte reiser – eller kanskje du har nok poeng til en gratis reise!