Kredittkort
Kredittkort

Hvis du liker å reise burde du lære deg å utnytte alle fordelene som kredittkort kan tilby deg, fordi de kan spare deg masse penger. De som bruker slike kort får en gunstig reiseforsikring, og unngår forøvrig dyre gebyrer fordi det som regel ikke koster noe ekstra å bruke dem utenlands.

Ta ut så mye du vil, når du vil, hvor du vil, helt gebyrfritt

Når nordmenn drar på charterferie sløser de ofte bort mye penger, men dette er ikke kostnader knyttet til uteliv, badeliv og ferieliv. De aller fleste pengene sløses bort når de tar ut penger fra minibanker, ofte fordi de må betale mye ekstra i gebyrer. Dette er grunnen til at mange nordmenn tar ut et stort beløp i starten av ferien, men dette er ikke alltid gunstig fordi de tar ut mer enn de hadde bruk for. Og da brukes mer enn planlagt. Et kredittkort tillater deg å ta ut penger når man har behov for det uten å betale noe ekstra, samtidig som man får en gunstig reiseforsikring.

Du er juridisk vernet mot svindlere

Det er mange nordmenn som opplever det verste av alle ting på ferie det å bli svindlet. Det er ingen som kompenserer slike tap for deg, dersom du taper gjennom et vanlig bankkort. Når du mister kredittkortet ditt blir du vernet av loven, og derfor er det banken som må ta konsekvensene. Dette gjør kortene enkle og trygge på ferie.