Kredittkort
Kredittkort

De beste bensinkort for 2016 er kredittkort fra Flexi Visa og 365Privat MasterCard. Dette er begge kredittkort som er jevnt over gode, så de kan brukes til mange forskjellige ting. Hvis man retter seg inn på å bruke dem som bensinkort gjør man uansett også et godt valg.

Et kredittkort som kun skal brukes på drivstoff?

Den som målrettet ser etter et kredittkort som kun skal gi billigere bensin er best tjent med 365Privat hvis de bor i nærheten av en Esso-stasjon. Kortet gir en rabatt på rundt kr 0,80 per liter (kr 0,30 + 3,65%) så lenge man handler hos Esso. Dette betyr en rabatt på over 5%. Hvis man bruker kortet på andre stasjoner får man kun de vanlige 3,65%, som forresten også gjelder i klesbutikker.

Om man er omgitt av andre kjeder, så kan Flexi Visa være det bedre valget. Med dette kredittkortet kan man nemlig velge i hvilken bransjekode man ønsker en rabatt på 4%. Dette betyr at kortet generelt er bedre som bensinkort.

Beste Kredittkort 2016

For den vanlige pendleren holder det å ha ett av kortene, men om man kjører mye kan det lønne seg å ha dem begge slik at man ikke blir unødig bundet til Esso. Cash-Back bonusen er også begrenset til kr 2 000 per år. For den vanlige bilkjører som kun bruker sitt kredittkort for å handle drivstoff, tilsvarer dette at man kan kjøre rundt 35 000 til 40 000 km, før man slutter å få rabattene. Har man noe Cashback til overs på slutten av året, kan man alltid bytte kategorien med Flexi Visa, eller man kan kjøpe tøy med 365Privat.