Kredittkort
Kredittkort

Mange kredittkort har rabattordninger som gir store fordeler til brukeren. Rabattene gjelder mange varierte ting, men de er ofte kun begrenset til bransje-definisjoner. En annen variant er at kredittkortet kun gir brukeren en rabatt på 1% på alle kjøp. Det finnes flere kort som er bedre enn dette og vi har omtaler av dem på vår side. Flere kort utmerker seg spesielt med hensyn til gode rabatter.

Kredittkort fra Ikano VISA og re:member

Ikano VISA er et kredittkort fra Ikano Bank. Kortet er veldig populært, og grunnen er at det har et fremragende rabattprogram. Hos Ikano forandrer en del av rabattene seg hver måned. Nå i desember er det for eksempel en 5% rabatt på alt av matvarer, mens det i januer er 3% rabatt på alt.

re:memeber card utmerker seg også med gode rabatter på netthandel. Man velger selv hvor man vil ha rabattene på kortets hjemmeside, men den beste rabatten på netthandel er hele 25%. Det er ikke uvanlig med andre rabatter som ligger mellom 5% og 10%.

365Private MasterCard og Flexi VISA er også gode på rabatter

365Privat MasterCard er et kort som krever spesiell oppmerksomhet. Flere ganger er kortet blitt kåret til Norges beste kredittkort. Som bruker av kortet får man en generell rabatt på 3,65% på all kjøp av varer og tjenester. Bruker man kortet til å kjøpe drivstoff hos ESSO er rabatten enda større.

Flexi VISA er et kredittkort som heller ikke er dårlig. Selv om kortet kun gir en generell rabatt på 1%, kan man med kortet velge i hvilken bransje man vil ha en rabatt på 4%. Dette kan brukeren av kortet forandre fra måned til måned.

På våre sider har vi skrevet beskrivelser av de beste kredittkort på markedet. Ta en titt.