Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

Ikano Visa er et kredittkort med en av de lengste rentefrie periodene på markedet. Førøvrig har kortet også svært gode betingelser. Kortet er knyttet opp mot Visa nettverket. Noe som betyr at det kan brukes verden over. Der finnes over 29 millioner steder du kan bruke kredittkort fra Visa i. Samtidig finnes det også 1 million minibanker som står til din disposisjon. Du må være et sted i ødemarken for å finne et sted hvor du ikke kan bruke kortet. I tillegg så har kortet en kredittgrense på kr 100 000. Ikano Visa er et kredittkort som har mye å tilby til brukerne.

Supre betalingsbetingelser

Den sanne styrken til kredittkort fra Ikano Visa ligger i de fremragende betalingsbetingelsene. Brukeren får 50 dager rentefri betalingsutsettelse. Selv om det er vanlig med de fleste kredittkortene som vi anbefaler her så er 50 dager i lengste laget. Som et supplement til disse rause betingelsene får brukeren av kredittkort fra Ikano Visa også gode muligheter til delbetaling. Disse kommer med lav rente og gode vilkår. Det er også mulig å utsette betalingen med valgfrie 2, 4, 6 eller 9 måneder. Dette er grunnleggende gode betingelser.

Et kredittkort med gode rabattprogrammer

I likhet med mange kredittkort har Ikano Visa også et omfattende rabattprogram. Hos Ikano Visa får man hver måned en ny bransje som det er spesielt stor rabatt hos. Hver sjette måned publiserer Ikano sin rabattkalender, slik at kundene alltid har full kontroll på hva det lønner seg å kjøpe i løpet av halvåret. Denne sirkulerende rabatten kommer i tillegg til en rekke faste rabatter. Her kan vi nevne 4% på mat, og 2% hos Shell. Definitivt et av de beste all-round kortene.