Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort har egentlig fått et noe ufortjent dårlig rykte. Dette da mange har opparbeidet seg stor kortgjeld og endt opp med økonomiske problemer. Strengt tatt kan en ikke klandre kortene for dette. Det er heller, at brukerne kanskje ikke har satt seg godt nok inn i hva bruk av kortet egentlig innebærer. Det er selvfølgelig ikke til å komme bort fra at å benytte penger en ikke har koster. Til tross for det; du kan tjene på å bruke kort.

Slik kan du spare penger ved bruk av kredittkort

Det høres litt for fantastisk ut å klare å spare penger på å bruke et kredittkort, men du kan faktisk det. Flere og flere kort har nå et samarbeide med andre typer tjenester, Det kan være bensinkjeder, som for eksempel Statoil, eller forsikringsselskaper. Enkelte selskaper, som en forbinder med helt andre ting, har egne kredittkort og man kan tjene opp poeng ved å bruke kortene deres. Det kan være gode kroner å spare på å sette seg inn i hva de enkelte kortene kan gi slags fordeler.

Noen eksempler på inntjening ved bruk av kredittkort

Bensin er dyrt i Norge, men du kan spare penger på bensin. Det gjør du ved å bruke et kredittkort om du fyller på et sted som samarbeider med ditt kredittkortselskap. Dette fungerer slik at du betaler bensinen med kortet ditt. Når du får regningen vil en del av beløpet vøre trukket fra på grunn av dette samarbeidet, en slags rabatt om en vil. Vær bare oppmerksom på at for at dette skal lønne seg må du fylle hyppig og hos samme stasjon. Denne typen «tilbakebetaling» er også oppnåelig ved andre kjøp. Da som det en kaller cashback. Betingelser sjekker du hos ditt selskap.