Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort velger man etter hvilket behov man har. Noen leter etter et kort som gir gode rabatter på drivstoff. Andre leter etter et kort med gode renter og lite annet. Et kort bør være godt på alle områder, og kortet fra Danske Bank er nettopp det.

365Privat MasterCard

365Privat MasterCard (les vår omtale her) er et kredittkort som kommer fra Danske Bank, som her tilbyr et godt kort til også oss nordmenn. Her kan du betale med en kreditt opp til kr 50 000, og ha en effektiv rente rundt 25%. Den reelle renten er litt avhengig av om du betaler kreditten ned jevnt eller ikke. Har du ikke benyttet så mye av kreditten anbefaler vi at du utnytter muligheten til rentefrie avdrag. Betal all kreditt innen 45 dager. Når du betaler varer og tjenester med kortet er det gebyrfritt, men det er ikke tilfelle ved kontantuttak. Tar du ut kontanter må du ut med et gebyr på kr 35, pluss en fast prosentsats.

Godt fordelsprogram

Samtidig som det er gode betingelser på kredittdelen av kortet, får man også her et godt fordelskort. 365Privat MasterCard er et kredittkort som har et bredt og omfattende fordelsprogram og gode rabatter. Hvert år kan du spare kr 2 000 gjennom kortets CashBack system (les om Cashback her). Dette vil si at man får en viss rabatt en rekke steder, og den trekkes fra når du får din månedlige faktura. I tillegg får man god rabatt på drivstoff. Uavhengig av hvilken bensinstasjon får man kr 0,30 i rabatt pr liter. Vil du ha rabatt på strøm eller andre tjenester gir kortet mulighet til det gjennom samarbeidspartnere. Det er til enhver tid oppdaterte opplysninger om fordelsprogrammet på hjemmesiden til 365Privat. Beste kredittkort «all over» i 2015.