Kredittkort
Kredittkort

Om du har et kredittkort allerede, så har du sikkert lyst på et til. Hvis du ikke har et, så vil du garantert skaffe deg et. Det er ingen synd i seg selv det, men da gjelder det å ha gjort sin «personlige research» slik at man faktisk er sikker på om man egentlig trenger dette kortet, eller om det vil bli en pest og en plage for deg.

Bruksområder for kredittkort

Hvis man er økonomisk godt anlagt, så er det ingen vanskelig sak å presse frem positive ord om kredittkort. Der man før i tiden bare hadde et slikt kort dersom man var rik og hadde god råd, så har kortene modernisert seg slik at du faktisk kan spare penger ved å bruke det. Cashback-konseptet har kommet for å bli, og er en av de største fordelene med dagens kort.

I tillegg er reiseforsikring en svært aktuell fordel med kredittkort. Et slikt kort kan også være en god reserve, enten man befinner seg i et fremmed land eller bare i pengeknipe her hjemme. Av den siste grunnen kan det være greit for absolutt alle å eie et kredittkort, men udisiplinerte shoppere kan ofte få «blod på tann» når de får tilgang til så store summer.

Derfor er rådet enkelt – skal du ha et kredittkort, så må det brukes på den riktige måten.