Kredittkort
Kredittkort

Fordelsprogrammer som kommer med forskjellige kort kan spare deg for mye penger. Det er greit å sjekke disse samtidig med rentenivået på et kredittkort. Gebyrer ser ofte ut som småsummer, 40 kr nå og da er ikke mye, men totalt kan det utgjøre atskillige kroner. Sjekk derfor også om du kan finne et gebyrfritt kort som passer for deg. Vi har sett på to gebyrfrie kort som er rimelig like, men med forskjell på type fordelsprogram

VIP Credit Card

yA Bank tilbyr her et kredittkort med en variert fordelspakke. Navnet VIP Credit Card gir signaler om innholdet. Her går det i skjønnhetspleie, trening og gourmetmåltider. Samtidig er det rabatter på eksklusive merker på klær og sko, samt i nettbutikker. I tillegg er det gratis reiseforsikring i kortet. Rabattene som tilbys er fra 10% og helt opp til 50%. Velkomstpakke får du i tillegg. Renten på benyttet kreditt er 22,90% og du har maksimal kreditt på kr 100 000, kortet har en aldersgrense på 23 år. Kortet er helt gebyrfritt, og det vil si at betaler du innen rentefrie dager vil det være tilnærmet et gratis kort.

Credits Visa

Her er et godt hverdagskort, med en mer nøktern holdning på fordelspakken. Kortet har faktisk ingen engen fordelspakke, men benytter VISA’s Gullkammer. Dermed har en tilgang til en del rabatter gjennom dette, bl.a. på flyreiser og rabatter på netthandel. Kortet har en aldersgrense på 18 år, og maksimal kreditt er kr 100 000. Betaler du innen de rentefrie dagene vil ikke renten på 21,85% ha så stor betydning. Dette er også et gebyrfritt kredittkort, og dermed er minst kr 400 spart pr år bare i termingebyrer. Dette er et godt kort for de som ønsker et rimelig og greit kort.