Kredittkort
Kredittkort

Drivstoffutgiftene kan fort bli større enn man forventet. Småkjøring bl.a. krever en del bensin, så selv små kjøreturer til og fra butikker krever sitt. Bensinprisene i Norge er relativt høye og blir dermed for en del en stor utgiftspost. Da er et kredittkort med gode rabatter på bensin, eller diesel, å foretrekke.

Shell MasterCard

Ikano Bank kan, gjennom samarbeid med Shell, tilby Shell MasterCard. Dette kortet har gode fordeler når det gjelder drivstoff og bil. Fyller du på en Shellstasjon får du 40 øre rabatt pr liter, og andre ting du handler har 1%rabatt. I tillegg kommer en god rabatt på dekk hos Vianor på hele 12%. Kortet har en kredittgrense på kr 75 000, og benytter du hele vil effektiv rente være 26,05%. Rabatten trekkes på den månedlige betalingen, og det er en rentefri periode på hele 50 dager. Et bra kredittkort, som sparer for deg om du betaler innen fristene.

Flexi Visa

Det er Santander Bank som kan tilby dette kortet. Her er det en omfattende fordelspakke, også for drivstoff. Bensin og diesel har en bonus på hele 4%, som trekkes på månedsregningen. Rabatten fås uavhengig av bensinkjede, og er mulig å benytte seg av også uansett land. Det eneste du trenger sjekke opp er at stedet du fyller er registrert i fordelspakken. Dermed er det duket for lavere drivstoffutgifter. Kreditten på kortet har et tak på kr 100 000, og maksimal benyttelse tilsier en rente på 25,93%. Betal innen de rentefrie dagene og det løper ingen rente. Dette er altså kredittkort for deg som vil spare penger også på drivstoff.