365Privat MasterCard
365Privat MasterCard

Den beste grunnen til å skaffe seg 365Privat MasterCard er fordelspakka som kommer med kortet. Dette er et kredittkort som gir masse rabatter. Heriblant finner vi en rabatt på 10% hos Rica Hotels, på leiebil hos Avis og Herz, samt på helårs reiseforsikringer fra Travel Guard. Du får også billigere strøm. Hvis du fyller tanken hos ESSO får du et avslag på omtrent 81 øre per liter, hvis du bruker kortet til å betale. MasterCard sitt Cashback program sikrer brukeren av kortet rabatt på 3,65% i klesbutikker og skobutikker, samt alle bensinstasjoner.

Ulemper med kredittkort fra 365Privat MasterCard

Både kredittgrense og den effektive renta på 25,21% er ikke de beste. Der er også en avgift på kr 35 + 1,5% på kontantuttak. Dette kommer i tillegg til at renta begynner å løpe umiddelbart etter uttaket. Dette er derfor ting som kredittkortet ikke egner seg til. Likevel så er kredittkortet alt i alt bra, der det egner seg. Man får rabatter på det meste av varekjøp, og en rentefri periode på 45 dager sikrer brukeren nok tid til å vente på neste lønning. Betaler man tilbake hele den lånte summen innen fristen, er kredittkortet og pengene gratis, og man sparer penger ved å bruke det til å handle.

Vi anbefaler kredittkort fra 365Privat MasterCard

På tross av de nevnte ulempene er 365Privat MasterCard et av de beste kredittkort på markedet. Med en cashback på hele 3,65% merker man at man sparer penger. Trenger man muligheten til kontantuttak så kan man supplere dette med et annet kort hvor uttakene er uten avgifter, og hvor renta er lavere.