Flexi Visa kredittkort
Flexi Visa kredittkort

Flexi VISA er et kredittkort fra Santander Consumer Bank. Santander er et av verdens største selskaper innen finans. Det er blitt vanlig at selskaper gir rabatter og spesielle avtaler med sine kredittkort for å lokke til seg kunder. Gjerne så skifter tilbudene, eller man har en forhåndsvalg kombinasjon av rabatter og goder. Med kredittkort fra Flexi VISA kan kundene selv velge hvor de trenger rabatter og de kan forandre det etter behov, hver måned.

Rammebetingelser for kredittkort fra Flexi VISA

De grunnleggende rammene for dette kredittkort er ingenting utenom det vanlige. Renta er relativt høy med 25,33%. Den rentefrie perioden er derimot lang, med hele 50 dager, før renta begynner å løpe på varekjøp. Det er ingen gebyrer på varekjøp, noe som også er vanlig. Det er gebyrer for kontantuttak, på 1% av summen, pluss kr 40, så det er lurt å ikke bruke kortet for uttak av kontanter. Alt i alt er dette et gjennomsnittlig, vanlig, kredittkort. Det som derimot gjør det attraktivt er at du har muligheten til å velge selv hvilke fordelsprogram du vil ta del i.

Du velger selv

Hver måned velger du selv i hvilke kategorier Flexi Visa skal gi deg rabatter. Hvis du velger kategorien bensinstasjon, så har du plutselig et kredittkort som gir deg en rabatt på 4% på fylling av drivstoff, helt uavhengig av hvilket selskap stasjonen er knyttet til. Denne fleksibiliteten til stede i andre kategorier også. Du velger selv forhandler, merker, og leverandører, innen den kategorien som du har valgt. I tillegg blir du medlem i Santander sitt Cashback-program.