365Privat MasterCard kredittkort
365Privat MasterCard kredittkort

Hvis du ser etter et Mastercard som er enkel å bruke, med lite avgifter, bør du sjekke 365Privat MasterCard. Dette populære kredittkortet kan brukes så å si over alt. Dette er økonomiskfleksibilitet på sitt beste. Kredittgrensen er på hele kr 50 000, nok til å dekke de fleste behov. I tillegg får du 45 rentefrie dager, noe som gjør at du har i praksis har et gratis lån i perioden. Du velger helt fritt hvor mye eller lite du ønsker å bruke av kreditten, fra bare noen tusen helt opp til maks. Når regningen kommer i midten av måneden, kan du velge å betale minimum summen, på noen hundrelapper, eller betale mer. Sjekk rabattene du får med 365Privat MasterCard.

Spesial rabatter med 365Privat MasterCard

Dette kredittkortet har ikke en innebygd reiseforsikring, men gir gode rabatter i mange forskjellige butikker. Du får rundt 3.65% av kjøpesummen tilbake når du bruker dette kortet for å handle i bestemte butikker. Dette er butikker innen sko, klær og drivstoff. I tillegg får du ekstra 30 øre i rabatt per liter når du fyller drivstoff på norske Esso stasjoner. Systemet er helt automatisk og det eneste du må gjøre er å handle i en av de utvalgte butikkene. Sjekk og alle rabattene du kan få på hotellovernattinger, leie av bil og mye annet.

De kalde fakta

Det er detaljene som er viktig når man skal vurdere om et kredittkort passer dine behov. Når det kommer til 365Privat Mastercard må man være 21 år for å søke om å få dette kortet. Det er 45 dagers rentefritak, 50 000 kredittgrense og det er gebyrer på uttak, men ikke på varekjøp.