re:member kredittkort
re:member kredittkort

re:member kredittkortet har svært mange gode fordeler for alle forbrukere. Den øvre grensen er på hele kr 150 000, greit å ha hvis du plutselig får en stor utgift. I tillegg kan du selvsagt bruke kortet til å kjøpe deg klær i butikker eller mat i matvarebutikker. Det er ingen renter de første 52 dagene, så du har i praksis et gratis lån i denne perioden. Når de første 52 dagene er over er det bare noen hundre kroner i minimums innbetalingssum. Resten av lånet kan du betale ned i løpet av flere måneder. Dette fleksible kortet gir deg flere muligheter når det kommer til nedbetaling, og du får den økonomiske friheten du trenger i en hektisk hverdag.

Fordelsprogrammer

Det er mye penger å spare på å bruke re:member kortet når du er ute å handler i spesifikke butikker. For dette kredittkortet gir deg opptil 25% rabatt på en rekke forskjellige varer. Hele 200 nettbutikker er med i dette fordelsprogrammet, så her kan du finne noe til alle. Du får automatisk rabattene når du betaler med re:member kortet. Inkludert er og et god reiseforsikring som enkelt aktiveres ved at man betaler minst halvparten av reisen med re:member kortet.

Fleksibel nedbetaling

Dette kredittkortet har gode betalingsvilkår. Du betaler selvsagt ingenting før du bruker kortet. I tillegg får du opptil 52 dagers rentefri kreditt, men du behøver ikke å betale hele summen når denne perioden er ferdig. Du må betale en minimumssum, som varierer avhengig av hvor mye du har lånt, men resten kan du fordele over flere måneder. Dermed bestemmer du selv hvor fort du vil nedbetale kredittkort lånet.