Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

Ikano Visa er et kredittkort med svært gode betingelser, noe som har gjort dette kredittkortet svært populært. Kortet er selvsagt tilknyttet Visa-nettverket. Dette betyr at det kan brukes over hele verden, i over 29 millioner brukersteder og ikke minst; 1 million forskjellige minibanker. Det skal godt gjøres å finne et sted man ikke kan bruke dette kortet. Når man i tillegg har en kredittgrense på hele kr 100 000, er det klart at Ikano Visa har mye å tilby sine brukere. Likefult det er ikke her de store fordelene med Ikano Visa er.

Ekstra gode betalingsbetingelser

En av de største fordelene med Ikano Visa er de gode betalingsbetingelsene. Alle kunder får inntil 50 dager rentefri betalingsutsettelse. En slik betalingsutsettelse er vanlig for de fleste kredittkortene, men 50 dager er svært bra. I tillegg til dette, finnes det gode delbetalingsmuligheter. Disse delbetalingsmulighetene kommer med en lavere rente og ikke minst gode vilkår. I tillegg har du en selvvalgt betalingsutsettelse i 2, 4, 6 eller 9 måneder. Dette er svært fordelaktige vilkår som gjør Ikano Visa til et godt valg for enhver forbruker.

Rabattprogrammet

I likhet med de fleste kredittkort, er Ikano Visa tilknyttet et omfattende rabattprogram. Det spesielle med Ikano Visa er at de hver måned tilbyr sine brukere en ”stor” rabatt på varer i en spesifikk bransje. Dermed får du hver måned en ny, god rabatt på nye varer. Ikano Visa publiserer en sin utmerkede rabattkalender hver 6. måned. Dermed har du alltid full kontroll. I tillegg får du en rekke faste rabatter, slik som 1% på alle bensinstasjoner (2% på Shell-stasjoner) og 4% rabatt på mat- og dagligvarer.