Kredittkort
Kredittkort

Mange er fornøyde med å bruke vanlige bankkort til å betale for seg i dagliglivet. Et kredittkort er noe som kun blir sett på som en ekstra sikkerhet, hvis man en dag skulle trenge kontanter. Det finnes flere kort som ikke har månedlige gebyrer, og som det derfor er billig å ha liggende. Et godt eksempel på et kort som egner seg best for slik «bruk», er yA Kredittkort.

Les også: Derfor er et kredittkort bedre enn et bankkort.

yA Kredittkort er blant de beste i 2016

Kredittkort fra yA egner seg fremragende som nødkort, og som reisekort. For det første er kortet uten månedlige gebyrer. Kortet har heller ingen gebyrer på kontantuttak, hverken i Norge, eller i utlandet, selv om man må huske at renta begynner å løpe på den dagen pengene er tatt ut. Renta er blant de lavere når man snakker om kredittkort, med 22,90% i skrivende stund. Kortet gir også inkludert reiseforsikring om kortet er brukt til å betale en reise. Dette spiller kanskje ingen stor rolle om man har kortet liggende som en nødløsning, men det er en ekstra bonus. Bruker man kortet til å handle varer og tjenester har man en rentefri periode på 50 dager. Dette er en stor fordel, og en bonus for den som trenger et slikt kort som en nødløsning.

Å finne det beste kredittkortet?

yA Kredittkort er et godt tips for den som trenger et kort i reserve. Det som er viktig før man skaffer seg et kort, er å se nøye på hva man trenger, og hva som blir tilbudt. Har man greie på sine behov kan man også finne det kortet som best egner seg.

Les vår omtale her.