Kredittkort
Kredittkort

Leter man etter et godt kredittkort er det flere ting enn renten en bør sjekke. Fordelsprogram/fordelspakker er i dag en selvfølge i mange kort, og det navnet sier alt; fordeler! Det vil si rabatter av ulike slag som trekkes fra på hver månedsregning. Benytter en kort ofte til å betale med er det en god slump penger å tjene på dette.

Rabatter i et kredittkort

Mange kort har mye de samme fordelene, altså rabatter i bl.a. nettbutikker. Det som en bør sjekke nøye er hvilke rabatter og i hvilke nettbutikker, samt hvilke andre ting som ligger i pakken. Her kan forskjellene være betydelige. Noen kort har mye å by på, andre mindre. To kort som har gode rabatter er kredittkortet fra re:member og fra 365privat. Her finner man rabatter i utrolig mange nettbutikker, samt andre goder. Et eksempel som du finner i kortet fra 365privat er en god bensinrabatt. Hele kr 0,81 pr liter bensin eller diesel. Penger spart er penger tjent.

Kredittkortet Gebyrfri Visa

Santander er en vel kjent internasjonal finansgigant. Selskapet har kommet med et kort, som også de som ikke er kunder i banken kan få; Gebyrfri Visa. Dette er et godt kredittkort da fordelsprogrammet er omfattende. Her er det rabatter i fleng på alt fra hotellovernattinger til restauranter, samt et par hundre nettsteder. I et kort som dette vil du dermed ha både kreditt og fordeler på andre områder. Trenger du et kort som det er dette kortet verdt å sjekke godt. I tillegg har det noe ikke så mange kort kan skilte med; ingen gebyrer.