Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

Ikano eies av møbelgiganten IKEA og driver blant annet med finansiering, forbrukslån og kredittkort. Ikano Visa er et av de aller beste kort på markedet, når alle faktorer tas i betraktning. Blant annet får du unike rabatter når du bruker kortet, også på bensin. Betalingsløsningen er som du ser fra Visa, noe som gjør det til et av de mest anvendelige kortene du kan skaffe deg. Visa gir deg tilgang til flere enn 1 million minibanker over hele verden, i tillegg til rundt 30 millioner utsalgssteder.

Kredittkort med unike fordeler

Fordelsprogrammet til Ikano Visa inkluderer som nevnt bensinrabatt. Denne gjelder på alle bensinstasjoner i Norge, men rabatten er høyere om du tanker på Shell. I tillegg får du rabatter på nær sagt hva som helst. Hver måned velges det ut en spesifikk bransje der rabattene er meget høye. Dette følger du med på i en egen oversikt (rabattkalender) på Ikanos nettsider. Rabattene inkluderer dagligdagse ting som mat- og dagligvarer, noe som er spesielt gunstig for familier. For å få rabattene kreves det at du betaler med kredittkort. Du unngår rentene enkelt ved å alltid betale kredittregninga innen utløpet av den rentefrie perioden.

Lave renter og langt rentefritak

Den nevnte rentefrie perioden er på 50 dager når du betaler med Ikano Visa. Alle kredittkort har en slik periode, men lengden varierer som regel mellom 45 og 52 dager. Ikano Visa plasserer seg dermed som et av de beste på dette punktet. Rentene, som du altså uansett bør og kan unngå, er ganske lave til kredittkort å være. De ligger på 19,72% når dette skrives.

Se oversikt over alle anbefalte kredittkort.