Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

Å finne et kredittkort som har «alt» kan høres ut som en utopi. Vel, Ikano Bank er veldig nært et slikt kort med kortet Ikano Visa. Dette er et brukskort tilpasset de fleste kortbrukere. Det ligger i navnet at dette er tilknyttet Visas betalingssystem, og dermed også brukbart også verden rundt.

Ikano Visa

De generelle betingelsene for kortet er som vi kjenner fra andre kredittkort, men her har en i tillegg muligheten til å velge flere betalingsalternativer for benyttet kreditt. I tillegg til ordinære betingelser hvor renten ikke løper før etter rentefrie dager kan du også velge delbetaling og utsettelse av betaling. Disse alternativene er selvfølgelig ikke gratis, men koster ikke skjorta heller. Det påregnes et gebyr, som fastsettes utfra en fast tabell. Delbetaling vil si at du velger et minimumsbeløp for hvor mye du vil betale hver måned. Rente på dette vil være 13,06% (kr 30 000 i kreditt betalt over 3 år). Utsettelse vil si at du betaler et gebyr for en viss periode, og i den perioden løper ikke rentene. Straks perioden er ute løper renter og gebyrer som vanlig. Kr 15 000 over 1 år vil her gi en effektiv rente på 20,10%.

Mange fordeler

Ikano Visa kommer med flere fordeler enn kun betalingsalternativer. Når du betaler med kortet kan du få gode rabatter mange forskjellige steder. Ikano tilbyr et omfattende fordelsprogram som blant annet inkluderer fast rabatt på alle bensinstasjoner og matbutikker på 1%. På bensin kan du også benytte Shellstasjoner og oppnå 2% rabatt pr liter drivstoff. Hver måned kan man også nyte godt av spesielle månedsrabatter, som nå i mars vil si 7% på kjøp innen sport og fritid. Vær oppmerksom på at Ikano har satt en maksgrense i sitt kredittkort for hvor mye rabatt du får pr år. Denne grensen er pr dags dato på kr 5 000.