Kredittkort
Kredittkort

Mange av de beste kredittkortene er det også gratis å ha, og å bruke. Med de beste tilbyderne betaler man ikke lenger månedsavgifter er fakturaavgifter. Som regel kan man i alle fall unngå fakturavgifter hvis man betaler regningen over E-faktura.

Slik sparer du nemlig penger med kredittkort

Når kredittkort er gebyrfrie har man eliminert en utgiftspost som ellers ville stått i veien for å spare penger med kortet, og som man ikke kan gjøre noe med.

De fleste kredittkort har nemlig i dag forskjellige former for rabatter, eller fordelsavtaler som gjør at man kan spare penger med dem, om man bruker kortet riktig. Når dette ikke spises opp av gebyrer er gleden ekstra stor.

Les denne artikkelen hos Dinside: Flere kredittkort har gode rabatter.

Mange av de beste kredittkort faller innenfor kategorien

De fleste gode kort som blir tilbudt er uten gebyrer. Blant de beste som vi finner har vi kortet Santander Red som er et Visa-kort fra Santander Bank. Kortet er gebyrfritt så lenge det brukes en gang hvert år. Samtidig har kortet også den laveste renta på markedet (2016).

yA Kredittkort er heller ikke et dårlig valg. Sammen med yA Banks VIP Credit Card, er kortet noe av det beste yA Bank har å by på. Fordelspakkene er meget gode, og en av de største fordelene som kortet har å by på ved siden av dette, er at man i nødens stund kan bruke kortet til å gebyrfritt ta ut kontanter, både i inn- og utland. Bruker man fordelsavtalene og bonusene som følger med slike kort kan man lett spare mange hundre kroner i løpet av måneden.