Kredittkort
Kredittkort

Hvilket kredittkort skal du velge? Det er akkurat det vi forsøker å hjelpe deg med gjennom dette nettstedet, der du kan sammenligne fordeler og ulemper med flere titalls forskjellige kort. Men i denne artikkelen skal vi rett og slett se på tre av de mest populære kredittkortene – som vi anbefaler å søke om.

Ikano Visa

Med kredittkortet Ikano Visa får du en veldig lav effektiv rente på kun 19,72%, og en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Kortet er et av de mest populære i Norge for tiden, og gir deg inntil 50 dager med rentefritak. Det har svært mange bruksområder og ingen gebyrer, der de eneste ulempene med kredittkortet er at aldersgrensen er 23 år.

Gebyrfri Visa

Hva med et kredittkort som er hundre prosent gebyrfritt? Det er absolutt ingen dårlig idé, og tankegangen bak Gebyrfri VISA fra Santander. Her betaler du ikke for noe, annet enn en effektiv rente på 23,41% dersom du overstiger den rentefrie betalingsutsettelsen på 50 dager. Kortet har dessuten reiseforsikring inkludert!

re:member

Landets desidert mest populære kredittkort over lengre tid er re:member MasterCard. Her kan du få en kredittgrense på inntil 150 000 kroner med en effektiv rente på 25,40%. Betalingsutsettelsen (uten å betale renter) er inntil 52 dager, og dette kredittkortet har også reiseforsikring inkludert. Absolutt ett av de beste valgene du kan gjøre!