Santander Red kredittkort
Santander Red kredittkort

Det er ikke alltid en klarer å betale inn all benyttet kreditt innenfor den rentefrie perioden. Det kan da fort bli dyrt, om en har mye benyttet kreditt. Derfor er kredittkort med en god rentesats gull verdt. Santander Consumer Bank tilbyr nettopp et kort med en god rente til sine brukere.

Santander Red – et godt tilbud fra Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank kan tilby et bredt utvalg forskjellige kredittkort (se vår oversikt her), og et av disse er Santander Red. Santander Red har imponert oss med en virkelig god rente på benyttet kreditt. Den ligger såpass lavt som 17,12%, og er dermed et av de beste i 2015. Samtidig har kortet gode betingelser når det kommer til gebyrer, ingen årsgebyrer og varekjøp er gratis. Kredittgrensen oppover er kr 100 000, og en har rentefri periode på 50 dager. Vær oppmerksom på at kontantuttak vil bli pålagt gebyrer, kr 30 samt en viss prosent av uttakssummen. Denne prosenten er noe ulik innen- og utenlands.

I tillegg – et godt fordelsprogram

Dette kortet har altså ikke bare lave renter, og lite gebyrer. Her kommer det også en god fordelspakke inkludert. Det kan spare deg flere tusen på årsbasis. Santander Consumer Bank har et rabattsystem de kaller KickBack, og det vil si at en får penger tilbake. Rabatten du får hos forskjellige steder trekkes fra på din månedlige faktura. Dermed kan du spare penger blant annet fra Apple Store og til byggematerialer. Samtidig ligger det faste rabatter på overnatting på hotell og annet. Full oversikt finner du på hjemmesiden til Santander. Dette er altså er kredittkort som gir deg det meste totalt sett. Ett minus – ingen reise- og avbestillingsforsikring er inkludert i kortet.