Kredittkort
Kredittkort

Det er utvilsomt mye penger å spare på å velge et kredittkort fremfor et vanlig bankkort når man skal betale for varehandler, noe vi har skrevet flere artikler om her på nettstedet. Men akkurat når det kommer til drivstoff som bensin og diesel, så er det ekstra mye penger å spare. Hvilket bensinkort bør du velge?

365Privat MasterCard

Et kredittkort som ofte går til topps i tester av både vanlige kort og bensinkort, er 365Privat MasterCard. Dette er et meget populært bensinkort som gir deg 3,65% av drivstoffprisen i rabatt, noe som er en nokså høy bonus. Samtidig får du hele 30 øre ekstra dersom du velger å fylle hos Esso. Dette anbefales for den beste bensinbonusen du finner her i landet, men fordelen med et kredittkort som 365Privat er at du får bonusen uansett hvilken kjede du fyller tanken hos.

Flexi VISA

En solid utfordrer til overnevnte kredittkort kommer fra bankselskapet Santander. De har med sitt Flexi VISA skapt et meget bra bensinkort, som også lar deg spare massevis av penger på drivstoffylling. Her får du nemlig hele 4 prosent bonus – uansett hvilken kjede du tanker hos. Flexi VISA har ikke noen ekstrabonus utover dette, men en annen fordel med dette kredittkortet er at du kan velge å få bonuser også i andre bransjer. Alt fra klær til elektronikk og flybilletter kan du spare penger på, slik at dette er et meget fleksibelt kredittkort.