yA kredittkort
yA kredittkort

Vi har valgt ut de to beste kredittkort som yA Bank har å tilby for denne korte presentasjonen. yA Bank er et norsk selskap som tilbyr rimelige løsninger for den som trenger et enkelt og oversiktlig kort. Kortene egner seg som reisekort siden eventuelle kontantuttak ikke er belastet med gebyrer, selv om man betaler rente på uttakssummen. Rentene er relativt lave når man snakker kredittkort. Les mer om renter her.

yA Kredittkort er et kort som man kan ta med på ferie

De beste kredittkort fra yA Bank er ikke belastet med at man må betale noen form for gebyrer, bortsett fra at man betaler kostnadene med å veksle valuta. Om man betaler reisen med yA kortet er man forsikret, og man har 50 dager med rentefri betalingsutsettelse på reisen, eller på alle andre kjøp. Bruker man kortet til å ta ut penger, er det viktig å huske at man da betaler rente fra første stund. Vi anbefaler derfor alltid at kontantuttak kun skjer som en nødløsning, som fortsatt er billigere enn overføring av nødpenger eller liknende løsninger.

VIP Credit Card har mange liknende fordeler

Et noe spesielt kredittkort fra yA Bank er VIP Credit Card (se vår omtale her). Dette kortet har mange av de samme fordelene som det enklere kredittkortet som vi nevner lengre oppe, men det har noen helt spesielle frynsegoder. Fordelspakken inkluderer mye av det vanlige, som billige hotellopphold, samt tilbud på klær eller reiser. Med dette kortet har man i tillegg invitasjoner til selskaper på populære utesteder, billigere leie av limousin, eller tilbud på velværeferier på Spa. Begge korte er solide kredittkort, og man kan meske seg med en nydelig fordelspakke.