Kredittkort
Kredittkort

Lar du bankkortet ligge når du skal handle på nettet, og bruker heller et kredittkort? Det er sjeldent et dumt valg, og man kan faktisk spare ganske så mye penger på å velge det riktige kredittkortet for netthandel. I skrivende stund kan man spare opp mot 20 til 30% bare på å bytte betalingskort på nettet!

Massevis av rabatter

Det er først og fremst gode rabatter som lar deg spare penger på netthandel. Enkelte kredittkort har spesialisert seg på nettbutikker, og tilbyr rabatter fra 5 til 30% når du skal handle på nettet. Her har man gjerne et godt utvalg også, og flere av de mest kjente norske nettbutikkene er med på ordningen.

Som regel kan man spare på alt fra elektronikk til kosmetikk og klær, og følgelig er det alltid en penge å spare dersom man har et kredittkort og skal utføre netthandel. På nettsiden her kan du sammenligne de ulike kredittkortene som tilbys, og se hvilke rabatter som egner deg best.

Bonuser og cashback

Du kan også velge deg et “generelt” kredittkort som gir deg bonuser uansett hva du handler – på nettet eller i fysisk butikk. Dette kalles for «cashback» og gir deg en prosentvis sum av handlesummen i bonus, ofte 1%.

Med cashback kan du handle med god samvittighet og spare flere tusenlapper hvert eneste år. Det er vel ikke noe man sier nei takk til når det ikke koster noe ekstra?