Kredittkort
Kredittkort

Kort som betalingsmiddel tar mer og mer over. Kredittkort er blitt utrolig populært og gir muligheter for innkjøp, som ellers hadde måttet vente. Kortene er lett anvendelige til enhver tjeneste, og kan brukes overalt. I tillegg er fordelene med kortene blitt mange. Det er fortsatt renter etter en rentefri betalingsperiode, men nå kan du også spare penger med et kort.

Spar penger på bensin

Kredittkort sies å være dyre å bruke. Nei, de er ikke dyre å bruke om du benytter de riktig. Her kan man faktisk spare penger ved å benytte kortet. Tipset er å betale inn på kortet innen rentefri periode er over, da koster ikke kreditten deg noe, derimot har du spart penger på for eksempel bensin. Mange kort har avtaler med bensinstasjoner om rabatter. Rabattene varierer, du finner mer konkrete tall i oversikten her på siden. Ta for eksempel 365Privat Master Card. De gir hele kr 0,81 rabatt pr liter bensin. Du sparer altså kr 8,10 på 10 liter bensin. Det gir en fin inntjening på årsbasis.

Andre fordeler i kredittkortet.

Vi handler mer og mer på nett i Norge, og dermed betales også mer og mer med kredittkort. I tillegg betales mye med kredittkort på butikker og andre steder. Her er det penger å tjene. Ja, faktisk! I tillegg til å gi kreditter opp mot kr 150 000 (noen banker), finner en forskjellige fordelsprogrammer hos hver bank. Du kan oppnå rabatter på alt fra strømregningen til flyreisen. Ta for eksempel Bank Norwegian og SAS American Express Card. Her kan du oppnå poeng på bruk av kortet. Poengene kan du igjen benytte til flyreiser. Reiser du mye vil disse to være kort for deg, slik vil du spare inn kostnadene på flybilletten.