Kredittkort
Kredittkort

Navnet forteller hva et kredittkort er, du har penger når du egentlig ikke har – et slags lån. Kortene har gått fra å være rene betalingskort til mer og mer også et fordelskort. Alle kort kan nå gi deg fordeler på andre tjenester ved bruk av kortet. Det er ikke lett å finne ut hvilket kort som kan passe til akkurat deg. Leter du etter et kort som kan gi deg så mye som mulig i samme pakke?

Tilbud du kan finne i kredittkortet.

Kontanter erstattes oftere og oftere med bruk av kredittkort. Det er ikke vanskelig å se fordelene med dette. Her er det penger å spare ved å «handle på krita». Det er viktig å finne ut hvilket behov en har, og finne det rette kortet utfra det. Du vil finne mye hjelp til akkurat det her hos oss. Du vil finne kort som gir deg rabatt på strøm, reiseforsikring, strømforsikring, rabatt på bensin og mange flere fordeler. Ja, til og med kort som gir rabatt på leiebil vil du finne. Det er bare for deg å finne ut hva du trenger og hvor mye penger du har lyst til å spare. Husk å sammenligne rentene også.

Spare penger med kredittkort.

Kredittkort kan spare penger for deg. Ryktet sier at kredittkort er dyrt, og ja om du ikke betaler innenfor betalingsfrister kan det bli dyrt. Leser du godt gjennom omtaler av kortene finner du ut at alle har en rentefri periode, og da er ikke kortet kostbart – da er det gratis. Regner man så inn at man i denne perioden får rabatter på for eksempel innkjøp, ja da har du tjent penger. Se på rabatt på bensin, her er det penger å spare om du bruker riktig kort. Shell Master Card gir deg kr 0,40 i rabatt pr liter bensin eller diesel. Det vil med andre ord si at om tanken din tar rundt 40 liter vil du spare kr 40 pr tank. På et år blir det rimelig mye penger spart.