365Privat MasterCard kredittkort
365Privat MasterCard kredittkort

365Privat Mastercard er et mastercard som er svært enkelt å bruke. Det har få avgifter og kan brukes akkurat som et vanlig mastercard. Dermed får du den økonomiske fleksibiliteten du trenger, enkelt og greit. Du styrer dette enkelt på nettet. Det er 45 rentefrie dager, noe som betyr at du har et gratis lån i denne perioden. Kredittgrensen ligger på 50 000 kr og du velger selv hvor mye eller lite du vil betale ned på lånet. Når regningen kommer en gang i måneden, må du betale minimum summen. Hvor mye du betaler utover den summen er helt opp til deg.

365Privat MasterCard gir deg gode rabatter

Mange mastercard gir deg reiseforsikringer, men 365Privat Mastercard har fokus på rabatter. For tross alt er det i butikker man bruker dette kortet mest. Brukere får ca 3.65% av total summen i cashback når man handler i butikker som er med i rabatt systemet. Dette betyr i praksis at du får betalt når du handler. Dette systemet er helt automatisk, så alt du må gjøre er å trekke kortet. I tillegg får du 30 øre i rabatt per liter når man fyller på norske Esso stasjoner. Så enten man liker å handle klær eller man er mye i bilen, gir dette kortet det rabatter.

Fakta

365Privat Mastercard har en aldersgrense på 21 år. Selve søknaden levers på nett, med bankID. Så er det 45 dagers rentefritak og en 50 000 kredittgrense. Det er gebyr på uttak, men ikke på varekjøp. Kortet, både uttak og annet, styres på nett gjennom 365Privat Mastercard sin gode nettløsning.