Kredittkort
Kredittkort

Det var en stor forandring da bankkortene først kom på markedet, og det har forandret måten vi handler på, ganske radikalt. Ingen i Norge tenker i dag stort på å ha med seg kontanter. Kredittkort fungerer generelt på samme grunnlaget som et bankkort, men vi her nå kommet til et punkt i utviklingen hvor kredittkort er blitt et overlegent betalingsmedium i mange hensyn.

Kredittkort med fordeler og bonuser

Den største fordelen med kredittkort er at de også inkluderer deg i fordelsavtaler og bonusprogrammer. Disse gir deg ekstra penger å handle for. Bonusene ligger på mellom 1% og 5%, alt ettersom hva du kjøper. Hvis man velger den riktige kombinasjonen av kredittkort kan man spare flere tusen kroner i løpet av et år. Mad vanlige bankkort finnes ikke slike bonusordninger. Dessuten må man også gjerne betale gebyr for i det hele tatt å ha VISA funksjon på bankkortet. De fleste kredittkort har derimot ingen årsgebyrer, og gir deg masse fordeler i stedet.

Kredittkort med rabatter og reiseforsikring

Hvis en ferietur står for døren er det i alle fall store fordeler med kredittkort, fremfor bankkort. Mange kredittkort kommer nå med en inkludert reiseforsikring. Med noen kort kan også uttak i utenlandske banker finne sted gebyrfritt. I tillegg finnes det en del gode tilbud når du handler på nettet, med en del kredittkort. Handling av nye møbler eller noe så enkelt som matvarer kan også bli billigere når du velger det rette kredittkortet for deg og familien. Ingen kredittkort har alle løsningene i en pakke så det kan lønne seg å velge noen av dem som gir deg mest fordeler.