Kredittkort
Kredittkort

Trenger du høy kredittgrensen på kredittkortet ditt for at du ofte bruker det og har mange utgifter, eller ønsker du simpelthen å ha noe å skryte av når du er ute på byen? Uansett årsak, så har moderne kredittkort muligheten til å gi deg tilgang til svært mye penger – på veldig kort tid.

Så mye kan du få i kredittgrense

De fleste kredittkort i Norge lar deg søke om en kredittgrense på et sted mellom kr 50 000 til kr 150 000. Sistnevnte er som regel maksimal kredittgrense hos de aller fleste tilbyderne, mens kort som har mange andre fordeler og bonuser gjerne vil gi deg litt mindre å rutte med. Men akkurat hvilken kreditgrense du får når du søker om kredittkort, avhenger av flere faktorer. De aller fleste som er ny kunde hos en bank vil få en lavere kredittgrense til å begynne med, med muligheter for å søke om økning etter hvert som kundeforholdet varer.

Kredittkort med ubegrenset kredittgrense

Det finnes også enkelte tilbydere som lar deg ha ubegrenset med kreditt på ditt kredittkort. I praksis betyr det at man kan bruke så mye man vil før man må tilbakebetale utnyttet kreditt, men gjerne vil banken sette en sperre dersom det blir snakk om for store summer. Som regel er det bare Amerian Express-kort som lar deg søke om ubegrenset kredittgrense. Dette er også kredittkort som gjerne har et årsgebyr, men det er kanskje verdt det?