Credits Visa kredittkort
Credits Visa kredittkort

BB Finans AS er en bankuavhengig kortusteder og står bak kortet Credits Visa. Dette kredittkortet fungerer helt som en vanlig kredittkort, men du slipper gebyrer. De fleste kredittkort har årsavgift og gebyrer på uttak og mye annet. Dette gjør kortet rimelig i bruk, og effektivt er dette et gratis kort. Det er ikke nødvendig å gjøre noe med din vanlige bankforbindelse, ettersom dette kortet ikke er knyttet til en spesifikk konto. Du ordner alt elektronisk og trenger du ekstra hjelp er det bare å ringe kundeservice. Kortet fungerer selvsagt både i inn-og utland, uten gebyrer.

Flere fordeler

BB Finans AS har forhandlet frem en rekke gode rabatter for alle sine Credits Visa-kunder. Det første er en helt gratis reise-og avbestillingsforsikring. Denne er enkel å aktivere, du behøver ikke å varsle om en reise eller annet. Så lenge du betaler minst 50% av reisekostnaden med dette kortet, er du dekket av forsikringen. Husk, du kan bruke kortet for å betale reise, uten å få renter, hvis du betaler når regningen kommer. Rask og effektiv reiseforsikring. I tillegg får du rabatter i et stort antall spennende butikker når du bruker dette kortet.

Detaljene

Credits visa er et gebyrfritt visa og gir deg hele 50 rentefrie dager, i tillegg til at du selvsagt kan velge å delbetale etter at denne perioden. Du må være minst 20 år for å søke om dette lånet og du søker enkelt på nettet. Vanligvis får du svar i løpet av maks et par timer. Maks kredittgrense er kr 100 000 og det er ingen gebyrer tilknyttet bruken av dette kortet.