Kredittkort
Kredittkort

Kredittkortmarkedet er stort, og har et enormt utvalg med kort tilpasset ulike bruksområder. Ettersom fordeler og betingelsene varierer, er det mange som benytter flere kredittkort. Reiser du mye, enten det er med jobb eller familie, er det enkelte kredittkort som lønner seg mer enn andre.

Norwegian og SAS

Dersom du er mye på farten, kan Norwegian tilby et av de beste kredittkortene. Du får reise- og avbestillingsforsikring, lånebeløp på opp til kr 100 000, og en effektiv rente på 23,10%. Du får 45 rentefrie dager, rabatter på fly og hotell, samt muligheten til gebyrfritt pengeuttak i utlandet. Når du bruker kortet, samler du også poeng, såkalte cashpoints, som du eventuelt kan bruke til bestilling av nye reiser.

SAS har flere gode kredittkort for reisende, SAS Eurobonus Classic, Premium og Platinum. De er alle tilknyttet betalingssystem via American Express. Med disse kortene får du bonuspoeng når du bestiller flyreiser, leiebil og hotell. I likhet med Norwegian-kortet, inkluderer det forsikring for reise og avbestilling, samt en rentefri periode på 45 dager. Med SAS kortene er det forøvrig et påslag på 4% ved uttak både innenlands og utenlands. SAS- og Norwegian-kortene har alle 18 års aldersgrense.

Flere muligheter

Det er flere kredittkort som kan tilfredsstille ditt behov. Et kort som kan være gunstig for utenlandsreiser er Gebyrfri Visa, som er helt gebyrfritt. Du får også gratis reiseforsikring og en maksimal kredittgrense på kr 100 000. Med samme grense finner du Manchester United Visa. Selv om dette er rettet mot lagets fotballfans, er det tilpasset reisende.

Kredittkort gir mange fordeler til de som reiser mye. Du velger etter hvilke fordeler du er ute etter, og bør sette deg inn i de beste alternativene før du søker. Kredittkortet vil gi deg ekstra beskyttelse mot svindel, forsikring og eventuelt gebyrfrie uttak.