Norwegian-kortet
Norwegian-kortet

I jungelen av kredittkort vil du finne alt fra kredittkort uten fordeler og til de som bugner av fordeler. Hemmeligheten for å finne et godt kort er å finne fordelsprogram og rentesatser som passer din økonomi og bruk. Reiser du en del bør du sjekke Bank Norwegians kort.

Kredittkortdelen

Bank Norwegian tilbyr her et kredittkort nesten strippet for gebyrer. Til vanlige betalinger er det rett og slett gratis, mens det koster litt og benytte det til kontantuttak. Tar du ut kontanter i utlandet må du påregne 1,75% i valutapåslag, mens i Norge må du betale kr 39 for samme tjenesten. Kortet har en kredittgrense oppad på kr 100 000. Den rentefrie perioden er på 45 dager, og effektiv rente er 23,10%. Inkludert i kortet finner du to forskjellige fordeler. Reise – og avbestillingsforsikring, samt en egen forsikring mot tapte avganger. Aldersgrensen for å få kortet er 18 år.

Fordelsprogrammet

Dette kredittkortet er tilknyttet VISA, og derfor brukbart verden over. Hver gang du betaler et innkjøp vil du få 1% CashPoints, og ved betaling av reise fra Norwegian får du opp til 20%. Dette er en del av det Bank Norwegian kaller sitt Reward program. CashPoints samles opp og kan deretter benyttes til å betale for en reise bestilt fra Norwegian. Dette er mulig da 1% CashPoints regnes som kr 1. Du kan også få rimelige ekstratjenester knyttet til kortet, som forskjellige forsikringer. Her finner du blant annet forsikring for betalingsproblemer opp mot benyttet kreditt. Disse tjenestene betales enten som ekstra kroner pr måned, eller som en viss prosentsats.