Kredittkort
Kredittkort

I jungelen av tilbud er det ofte vanskelig å finne det beste kredittkort (les: Dette kortet bør du velge). En enkel forholdsregel er å lese og se litt på de forskjellige kortene som vi presenterer her på våre sider. Det kortet som passer best for den enkelte er gjerne et kort som har en fordelspakke som samsvarer med den bruken som man forutser for kredittkortet. Velger man riktig kort kan man slik spare noen tusen kroner i løpet av et år, og slik unne seg noe ekstra.

Et kredittkort som egner seg best for klær og bensin

Et kredittkort som stadig topper listene er 365Privat MasterCard. Dette er ikke kun fordi kortet er gratis å ha, og fordi rentene er relativt lave. Kortet er blitt kåret til det beste kortet for den som betaler hele regningen, og ikke benytter seg av kreditten. Dette er fordi fordelsavtalene er meget gode. Hele 3,65% får man igjen på kjøp av, sko, tøy, og på alt man handler på alle bensinstasjoner. Handler man hos ESSO får man igjen enda mer. –Rundt 5%.

Les også: 365Privat MasterCard er beste kredittkort på rabatter.

Kombinerer man dette kortet med Flexi Visa så kan man senke sine utgifter

Flexi Visa er et annet eksempel på et av Norges beste kredittkort. Se vår omtale her. Her kan man fritt velge i hvilken bransje man ønsker å få Cashback på 4%. Man bestemmer dette i forveien for den neste følgende måneden. En god kombinasjon er å bruke Flexi Visa for flyreiser og sportsutstyr, mens man bruker 365Privat til å betale drivstoff og tøy. Slik kan en husholdning spare mange tusen kroner i løpet av et år. Husk bare å betale regningen og hele beløpet innenfor den rentefrie perioden.

Flexi Visa er beste kredittkort for frihet.