Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

Det er de svært gode betingelsene til Ikano Visa som har gjort dette kredittkortet så populært. Kredittkortet er tilknyttet det enorme Visa-nettverket. Dette betyr i praksis at kortet kan brukes over hele verden. Det er mer enn 29 million brukersteder og ikke minst: 1 million forskjellige minibanker som aksepterer Visa. Så nesten uansett hvor man reiser, vil dette kredittkort gjøre at du slipper å tenke på økonomien. Ikano visa har en kredittgrense på kr 100 000, noe som dekker de fleste behov. Husk bare at du må søke spesielt om å få maks grensen. De fleste begynner med en lavere kredittgrense. Ikano Visa har og enda mer på lager.

Betalingsbetingelser i særklasse

Betalingsbetingelsene til Ikano Visa er i en klasse for seg selv. Selvsagt har man et fast antall rentefrie dager, i dette tilfellet inntil 50 dager. De fleste kredittkort gir mellom 30 – 45 dager rentefrihet. Så Ikano Visa utmerker seg på dette punktet. Det stopper ikke der. Med dette kredittkortet får du en selvvalgt betalingsutsettelse på 2, 4, 6 eller 9 måneder. Dermed kan du få et økonomisk pusterom hvis du har behov for det. Når du begynner å betale ned kredittkort summen, velger du selv tempo. Du må betale minste summen hver måned, men dette er ofte bare på noen hundre kroner. Det hele er enkelt og greit å administrere gjennom nettbankløsningen til kredittkortet.

Rabatter i mange butikker

Ikano Visa er tilknyttet et omfattende rabattprogram. Dette gjør det enkelt å spare ettersom rabatten trekkes automatisk i kassen. Mange kredittkort tilbyr slike rabattprogram. Det som skiller dette kredittkortet fra mengden er at de tar steget enda lengre for å sikre at alle kundene får maksimalt utbytte av rabattene. De har ekstra månedsrabatter hvor de har fokus på en spesifikk bransje, og man har ekstra gode rabatter. Man kan til og med planlegge for å benytte seg av dette tilbudet. For Ikano Visa sender hver 6. måned ut en rabattkalender. I denne kan man finne de største rabattene som er tilgjengelig i de neste 6 månedene, inkludert månedsrabattene. Så hvis du er ute etter elektronikk, kan det være lurt å vente til elektronikk er månedens rabatt. Da kan du spare mye penger og siden du vet det på forhånd, er det enkelt å planlegge handlingen.