VIP Credit Card kredittkort
VIP Credit Card kredittkort

VIP Credit Card er et merkverdig kredittkort. Kortet er et av tilbudene til yA Bank, som er et norsk selskap som spesialiserer seg på forbruker-økonomi. I konkurransen om kundene er det i de senere år blitt vanlig at kortselskaper tilbyr diverse bonuser og rabattordninger for sine kunder. VIP Credit Card tar denne trenden et steg lenger. I tillegg til å være et kort som er rimelig på rentefrie perioder, gunstige kontantuttak, og som har en kredittgrense på 100 000, så sikrer kortet deg invitasjoner til fester.

Et kredittkort med unikt fordelsprogram

VIP Credit Card har som andre kredittkort en rekke mer vanlige produkter i sitt fordelsprogram. Her snakker vi om hotell-opphold, moteklær, reisetilbud og liknende. Det som gjør kredittkortet til noe utenom det vanlige er at det gir gratis inngang til diverse VIP-fester, trendy utesteder, gode restauranter og spa-besøk. På toppen av det hele er der rabatt på å leie limousiner. Du vil alltid finne noe som du kan benytte deg av. Selskapet informerer deg direkte om nye kampanjer og nye tilbud som dukker opp. På toppen av det hele får du reiseforsikring, når turen er betalt med kortet.

Gebyrfritt og så å si gratis

Kredittkortet påfører deg heller ingen direkte kostnader hvis du bruker det på fornuftig vis. Det er fullstendig gebyrfritt, så lenge du mottar regningen på eFaktura, og betaler innen fristen. Varekjøp er rentefrie i 50 dager etter kjøpsdato. Skulle du ville ta ut penger så er det viktig å huske, at her begynner renta å løpe øyeblikkelig. Tar du ut penger i utlandet så kommer det også et lite vekslegebyr på uttaket.