Santander Red kredittkort
Santander Red kredittkort

Santander Red er et kredittkort fra en av verdens største forbruksbanker. Selskapet tilbyr forskjellige produkter i Norge. Santander Red er kredittkortet med lavest renter, fra firmaet, og er muligens også kortet med lavest renter på hele det norske kredittkort-markedet. Santander Red er knyttet til VISA nettverket, som er verdens største når det gjelder kontantfri betaling. Dermed kan du bruke kortet i 30 000 000 forskjellige forretninger, og i 2 000 000 minibanker. Kredittgrensen på kortet er kr 100 000, noe som burde holde for vanlig bruk.

Goder og fordeler med kredittkort fra Santander Red

Kortet kommer med et godt utbygget fordelsprogram, som gir deg rabatter på varer, tjenester, forsikring, og reiser. Med Santanders system Kickback får du rabattene godskrevet på kontoen din, ved neste fakturaperiode. Firmaer som er inkludert i avtalen er blant andre, Apple, Zalando, CDON.com, og mange andre utsalgssteder. Kortet er enkelt i bruk, og du har alltid tilgang til å sjekke saldoen over internett.

Beste kredittkort på renter

Santander Red Kredittkort, har muligens den lavest renta på markedet i dag (2015). Med kun 17,12% effektiv rente slår kortet andre aktører av banen. I et marked hvor en årsrente på 25% ikke er uvanlig, er det et godt tilbud å kunne trekke av 8%, for et kredittkort som også har et fullverdig rabatt og fordelsprogram, samt en rentefri periode på 50 dager etter at handelen er gjennomført. Det betyr at du har 50 dager før renta begynner å løpe, og du har ingen ekstra utgifter, hvis du ikke glemmer å betale den månedlige regningen.